Post by whistpethekaro on Feb 7, 2022 19:02:45 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
MĀCĪBĀ TAS SASALST! NELEJUPIELĀDĒJIET! Tiklīdz tas sākas, es varu izvilkt peles slazdu no skapja, novietot to uz galda, un viss! Tas salst un neļaus man neko citu darīt!!! Turklāt es restartēju lietotni 3 reizes un joprojām tas pats!
Scary Teacher 3D Symulacyjne afk
Varbūt tas ir tikai mans tālrunis, bet es zvēru. Kad es izkāpju un atkal to ieslēdzu, tas pārstāj darboties neatkarīgi no tā, ko es daru, lai to labotu. Ja tas notiek ar citu cilvēku tālruņiem, es ceru, ka izstrādātāji to izlabos.
Tā ir jautra spēle. ☺ Man patīk šī spēle, bet katru reizi, kad es noklikšķinu uz nodaļas, tā mani izsit, un tas nav izdarīts, jo es ļoti ceru, ka drīzumā to izlabosit
Es domāju, ka šī ir laba spēle, bet es domāju, ka jūsu uzņēmumam vajadzētu izvēlēties, vai kāds ir spēlējis spēli vai nē, lai šo spēli spēlēt būtu vieglāk
Šī spēle ir patiešām jautra, tā nav biedējoša, taču tā joprojām ir jautra. Es ļoti gaidu vairāku spēlētāju režīmu. kad iznāks vairāku spēlētāju režīms, jo ir pagājis kāds laiciņš un vairāku spēlētāju režīms vēl nav iznācis, tāpēc vai jūs zināt, kad tas iznāks?
Ļoti stulba spēle neatkarīgi no tā, kurš ir izveidojis šo spēli, tā nevienam neko nemāca, viņš tikai dod jums neierobežotu laiku, bet stulba varonis nevar izslēgt no tās mūziku, tā vienkārši nav laba spēle. Atvainojiet, ka to jums visiem saku, bet tas, kurš radīja šo spēli, nekad nedrīkst to izveidot, vienīgais, kas ir labs, ir sist skolotājam, bet viss pārējais ir stulbi, jūs patiešām esat briesmas daudz labāk par šo, tāpēc es tai piešķīru vienu zvaigzni
Spēle ir tik jautra, tā ir ļoti smieklīga. Man patīk, kad es ieberu sāli pārslās, ir tik jautri sajaukties ar niecīgo skolotāju, viņa ir tik ļoti pelnījusi piecas zvaigznes, un tajā pat nav daudz reklāmu. Man patīk šī spēle. es spēlēšu visu laiku
ES mīlu šo spēli. Jo palaidnības ir ļoti smieklīgas un interesantas. Bet daži līmeņi ir grūti. Ir daži traucējumi. Un, ja mēs vēlamies spēlēt īpašus līmeņus, mēs maksāsim naudu. Šai spēlei ir jāmaksā par daudzu īpašu līmeņu spēlēšanu, kas man nepatīk. Es saņemšu 2 zvaigznes
Man tas ļoti patīk, vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka tad, kad tu izskrien no stieņiem, tu ej lēni, bet man tas ļoti patīk un man ļoti nepatīk, ka tev nav jāmaksā par 3. nodaļu pirms mūsu ēras, man bija tik jautri, līdz pabeidzu. to un paglaudīt, izmantojot savu brāļu kontu, lai es nevaru maksāt, viņam nepasakot, un viņš sacīs, ka tā ir viena nodaļa, tāpēc ir ļoti skumji, ka es nevaru atskaņot citas nodaļas, bet man patīk, bet man nepatīk dažas lietas, tāpēc es esmu piešķirot tai 4
Spēle ir jauka, bet kādu nodaļu mēs nevaram spēlēt, ja nesamaksāsim summu, tas ir negodīgi, lūdzu, kādam ir lietas un spēlē paldies
Hahahaha, šī spēle ir smieklīga, hahaha, bet es to vērtēju ar 2 zvaigznēm, jo tajā ir tik daudz reklāmu un to ir grūti pārvietot, tāpēc es zaudēju atkal un atkal, lūdzu, izlabojiet to
Man patīk, ka kaķa līmenis ir tik jauks, 5 zvaigznes, nekas nepareizs, bet tikai viens sīkums. Kad es uzlēcu, T jaunkundze redzēja mani iestrēgušu celingā (atvainojiet, ka nevaru uzrakstīt, man bija jāsteidzas) un izvilka mani ārā, bet pagriezās un darīja to, ko viņa deva, kad jūs pieķerat. Lūdzu, izlabojiet celingu.
Lēni instalējas bet forša Lol lil
Scary Teacher 3D شبیهسازی vit
Ir ok bet tev kad ir maz enerģijas un visas enerģijas pudeles esi izdzēris tad tevi vienmēr noķer tas nav forši🤥😐😐stulbi
Lejupielādēt Scary Teacher 3D (com.zakg.scaryteacher.hellgame) APK 5.14.1 ar Z & K Games Developer par brīvu (Android). Scary Teacher 3D APK faila jaunāko
Slikta spēle
Scary Teacher 3D Simulyasiya spm
Squid Game Challenge,Scary Teacher 3D,Dark Riddle 2,Santa Basics,Robber,Stranger 3D,Ice Scream 5,... Game Blue 2018. Game Blue 2018. Pašlaik skatās: 355.
Šī ir līdz šim labākā lētā grafikas spēle, tā ir tikai izklaidējoša, vienīgā reklāmas problēma, izņemot to, ka es ieteiktu to spēlēt!
Scary Teacher 3D ব্যাজ qyf
Idk, bet man tas patīk 😋
Man patīk šī spēle uz mana iPad, bet manā Samsung tālrunī jaunie spēles līmeņi neparādās, tāpēc pagaidām, kamēr nebūs jauni līmeņi, es šo spēli nespēlēšu.
Šī ir laba spēle. Bet es nekad nevaru atrast īsto, jo ir daudz kopētāju. Un kāpēc daudzas nodaļas maksā naudu?🤔 Lūdzu, pārliecinieties, ka tas nemaksā naudu. Kā būtu, ja tas maksātu 200 monētas. Un, ja jūs to darītu, tas man un manai ģimenei patiešām nozīmētu ļoti daudz.☺😀🥇
Ļoti laba spēle
Man patīk spēle. Bet, lai apgrieztos, ir vajadzīgs mūžs. Es to lejupielādētu vēlreiz, ja tas ir novērsts
لیگ برتر فوتبال جهان ورزشی cjjs
Mums visiem patīk šī spēle, taču tajā ir kaut kas, kad spēlējat pirmo reizi un nesaprotat, ka dažas sadaļas ir sarežģītas, taču, atverot vietni YouTube, lūdzu, skatieties, kā spēlējat ar miss T. Es priecājos palīdzēt.
Man patīk šī lietotne, man nav vārdu, ko teikt"🤟👍👍, bet tas ir viens līmenis, kas ir atlaists un vairāk atbloķēšanas līmeņu, lai iegūtu naudu 👎👎
Šī spēle ir forša👍👍👍
Biedējošā skolotāja 3D ir patiešām jautra un piedzīvojumiem bagāta, un tas ir ļoti forši, un jūs varat veikt līmeņus, un tas ir patiešām jautri, un, protams, tas ir kā patiešām piedzīvojumu meklētājs, un jūs varat spēlēt, un, kad viņa tevi noķer, jūs pat nevarat nospiest evakuācijas pogas, bet kad jūs aizbēgat sezona sākas viņas augšstāva vannas istabā vai apakšstāva pagrabā, un es mīlu biedējošo skolotāju, un es tai piešķiru piecas zvaigznes💝💝💝💝💝💝
Tas ir jautri, bet ne īsti tāpēc, ka viņa vienmēr tevi pieķer, un tas nav godīgi, mums vajadzētu būt iespējai iziet cauri pieciem vai vairāk līmeņiem. otrais līmenis
Šī spēle ir AWESOME, burtiski es tikko sāku un jau esmu iemīlējusies. Ja jūs lasāt šo, es iesaku jums IZMĒĢINĀT SPĒLI, tā ir pārsteidzoša, un cilvēkiem, kuriem tā nedarbojas, atvainojiet, bet tā ir pārsteidzoša spēle, un, ja es būtu jauns cilvēks, es noteikti taisītu pats izbaudiet to, un es ceru, ka jums visiem patiks šī apbrīnojamā spēle. Čau es iešu to spēlēt.
Tbh šī spēle nav tik lieliska. Sākumā tas bija jautri un man patika spēlēt, bet pēc kāda laika es pamanīju dažas dīvainas lietas par spēli. Es kaut ko nopirku, un tas prasīja manu naudu, bet nedod man preci, par kuru samaksāju, kā rezultātā es zaudēju visu savu naudu. viņi padarītu to tā, ka līmeņi ir neiespējami, un liktu viņai tevi dzenāt, līdz viņa tevi notver. Kad tu aizbēgsi, viņa dažreiz skries citā virzienā un noķers tevi, kad tevis nav! Idk, ja tā ir kļūme, bet tā ir jānovērš.
Apbrīnojami! Noteikti iesaku!!! Lai gan vairāk līmeņu būtu lieliski. Ir teikts, ka pēdējos 4 mēnešos drīzumā būs jauni līmeņi!
Tas ir nepieņemami, mana māsa man teica, ka šī var izsekot jūsu IP adresei. Es nepaciešos ar šo putru. Labojiet savu spēli, pirms es to laboju jūsu vietā 🙄.
Daniela large leather crossbody michael kors, Ypl alpaca ...
II Pasaules kara japāņu karavīrs Lt. Hiroo Onoda - Janvāris ...
Šī spēle ir pārsteidzoša, taču problēma ir tāda, it kā katru reizi, kad T. kundze atrodas uz dīvāna, viņai nepieciešamas 10 minūtes, tāpēc sāciet spēli no jauna, taču tā joprojām ir tāda pati. .
ES mīlu šo spēli! Tik daudz līmeņu jāpabeidz! Man patīk izpildīt izaicinājumus. Bet es vēlos, lai jūs varētu labot tikai vienu lietu. Lūdzu, varat iegūt 2. nodaļu bez maksas. Šo es spēlēju iepriekš un izdzēsu, jo par to bija jāmaksā. Lūdzu, padariet visas nodaļas bezmaksas!!!!!
Bass😡🤬 (joks)
Tas ir jautri, es tikai vēlos, lai nebūtu enerģijas, lai jums nebūtu pastāvīgi jādzer enerģijas dzērieni
Scary Teacher 3D Simulasyon xxaa
Kopumā tā ir laba spēle, taču dažkārt spēle traucē un liek man kustēties ļoti lēni, tāpēc mani viegli pieķer. Es ļoti ceru, ka jūs varat to labot.
Jā, šī spēle ir tik jautra, bet tajā ir daudz reklāmu, bet man joprojām patīk šī spēle, tā ir foršas dziras un viss pārējais ir foršs 😃😎😛
Man patīk spēle un jebkura maksas versija, es vienkārši par to nemaksāju, es spēlēju spēli no jauna, jo tas ir tā vērts, it kā jums būtu garlaicīgi vai jūs saņemat paaugstinājumu vai kaut ko citu, un jums jāgaida kā stunda, lai spēlētu spēle novērsīs jūsu domas un laiks paies ātrāk
News Iguape vpag - (有)大二商会