Post by whistpethekaro on Feb 7, 2022 19:15:08 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dużo pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
dobra gra ..ale nie z klejnotami + ..w przeciwnym razie ma potencjał..
NIE WYDAWAJ PIENIĘDZY NA TĘ GRĘ NIE WARTO. LEPIEJ GRAĆ BEZ WYDATKÓW. Wtedy nie możesz grać w tę grę bez wydawania pieniędzy. Ta gra nie pozwoli ci obsłużyć klientów, nawet jeśli masz. BEZWARTOŚCIOWY
Space Shooter: Tir Galaxie Arcade ljc
zrzuty ekranu
Zabawne, dopóki nie będziesz musiał wydobyć portfela. Rozumiem, deweloperzy muszą jeść i oczywiście mikrotransakcje to norma. To powiedziawszy, balans jest bardzo ograniczony do czasu, który musisz czekać na gaz i klejnoty, chyba że nie zależy ci na 3 gwiazdkach, gra staje się bardzo niegrywalna nawet wtedy, ponieważ bez ulepszeń, które wymagają więcej klejnotów w miarę postępów, jest okropne
Po dotarciu do Singapuru gra zostanie automatycznie zrestartowana po osiągnięciu dziewiątego poziomu. Denerwujący. Robi to, wyrzucając śmieci po ukończeniu poziomu.
Bardzo fajna gra .ale paliwo bardzo niskie y nie. Czuję, że „ruch odzyskiwania .plz ustanowił grę
KOCHAM TĄ GRĘ. Ale w czasie gry nie mogę nic kliknąć. A klienci stają się niecierpliwi, a następnie bsm stracił 6-8 klientów i nie może z tego powodu pokonać Levels. Pls fix da 5 gwiazdek, jeśli to zrobisz.
Mega fajna gra trochę takie Gorączka gotowania 2 ale tu poruszasz się po lokalu (a w sumie do po samolocie) trochę mi tu brakję, że niemożna tak bardzo ulepszać zdrowie strony ale gra fajna trochę trudna na szczęście jest dużo czasu
Dobra gra nie daje wystarczającej ilości paliwa i nienawidzę okresu oczekiwania pomiędzy, kiedy musisz czekać na zatankowanie lub cokolwiek, ale ogólnie jest to naprawdę dobra fajna gra, bardzo uzależniająca
WHERE TO STAY? HOTELE I HOSTELE - PDF Free Download
To świetny gr, ale zdecydowanie potrzebujesz diamentów, aby się przedostać
Gra jest niesamowita, ale skróć czas na paliwo. Chcemy grać więcej, ale uzupełnianie zbiorników paliwa zajmuje dużo czasu. Prosimy o jak najszybsze skrócenie czasu 😔
Spanske Chefs - Gry
Coś jest nie tak z grą, która się zawiesza, a następnie zaczyna się od nowa, nie można jej załadować
Podoba mi się realistyczny wygląd przygotowywania i podawania posiłków oraz pełnego kosza. A gra się nie opóźnia. Dałbym 5 gwiazdek, jeśli możemy zmniejszyć zapotrzebowanie na paliwo/energię dla każdego poziomu LUB stracić paliwo tylko wtedy, gdy poziom nie zostanie osiągnięty.
Bardzo lubię tę grę i przyznałem jej 5 gwiazdek, ale dałem tę ocenę, zanim zauważyłem, jak WOLNO regeneruje się paliwo. Chcę grać dalej, ale nie mogę, ponieważ zdobycie 1 paliwa i 10 paliw zajmuje 12 minut, aby zagrać na poziomie .... NIE WOLNE! Niestety zmieniam ocenę na 3. Mam nadzieję, że wkrótce się tym zajmą.
Nie lubię, gdy kończy się paliwo i trzeba czekać, ta gra jest nawet lepsza niż gorączka gotowania, ale całkowicie zrujnowałeś ją z powodu problemu z paliwem.Możesz teraz oglądać reklamy paliwa, co jest świetne, z wyjątkiem tego, że możesz oglądać je tylko przez kilka, a potem nic. Oczywiście nie zamierzam wydawać pieniędzy na uzupełnianie paliwa. W gorączce gotowania wydałem dużo pieniędzy na klejnoty, aby kupić nowe ulepszenia i nowe restauracje i zrobiłbym to tutaj, ale nie wydaję ich tylko na grę, będę bankrutem
Nie pozwoliłby mi pobrać tego na mój tablet, więc grałem na moim telefonie. Co staje się frustrujące i trudne, im wyżej się wspinasz.Bardzo trudno jest mi wybrać konkretny przedmiot z koszyka, ponieważ w tym momencie jest ich zbyt wiele i ciągle uderzam w niewłaściwą rzecz. Nadal tracę klientów, nawet jeśli zaktualizowałem stanowiska. Udało im się również sprawić, że to jeszcze więcej pieniędzy niż gorączka gotowania. Do gry potrzebujesz paliwa i szalonych ilości diamentów.
Ta gra może być bardzo błędna. Przypadkowo zawiesza się w środku gry i tracę cały gaz, który spędziłem na poziomie.
Gra musi się poprawić, gdy próbujesz zagrać w grę, próbując im służyć, nie masz wystarczająco dużo czasu, aby służyć, to jedyny problem
Zaktualizowano. Grane przez ~6 miesięcy, wciąż zabawne i wymagające. Klejnoty są kruche, bo są rzadkością do zdobycia, ale konieczne do wygrania. Możesz grać za darmo, ale zdobycie wystarczającej liczby klejnotów zajmie bardzo dużo czasu. Zadania są dobre, ale nagrody nie są wystarczająco wysokie. Wydać 50 klejnotów... by zarobić 1? Uch. Gra jest fajna i uzależniająca, a ten aspekt gry jest fantastyczny. Ale bądź gotów wydać $$ lub czekać miesiącami, aby przejść jeden poziom (dosłownie: MIESIĄCE).
Cóż, myślę, że ta gra jest naprawdę dobra, więc gotowanie sprawia, że jesteś świetny w swoich umiejętnościach kulinarnych, jest po prostu super, po prostu ją pokochasz, musisz to zrobić i po prostu żyć, żyć z tym i sprawić, że poczujesz się jak w domu twoje miejsce dla ciebie należy właściwie to wszystko zaczęło się, gdy myślałem, że to będzie bardzo okropna gra, tak jak inne, ale dowiedziałem się, że jest wyjątkowa od innych i to naprawdę wspaniałe, pokochasz ją, jeśli pójdziesz na
Myślę, że to tylko przeciętna gra dla zabicia czasu. Zabawne, ale nie jest to coś, czym można się zachwycać.
Flight attendant girls games having opportunity to become a chef and ... Become the chef in stewardess job & enhance your cooking skills of
Gra jest niesamowita, istnieje wiele różnych poziomów, a oni stale opracowują gry, które mają zostać wprowadzone do głównej gry. Możesz zagrać za darmo, jeśli zdobycie trzech gwiazdek na każdym poziomie nie jest dla ciebie ważne, ale będziesz musiał zapłacić za diamenty, jeśli chcesz przekroczyć określone poziomy, ponieważ praktycznie nie ma sposobu na zarobienie... A w grze to wymaga ich tak regularnie, że byłoby miło.
Dobra gra. Oceniłbym 5 gwiazdek, ale gra wciąż ma problemy z serwerem. Kończy się, gdy jestem w trakcie gry. Straciłeś tak wiele punktów paliwa, aby móc grać.
Sama gra była fajna, z tym wyjątkiem, że im trudniejszy poziom, tym więcej klejnotów będziesz potrzebować, aby ją ukończyć. Kupiłem kilka klejnotów za prawdziwe pieniądze, ale to wszystko. Myślę, że nie warto kupować więcej klejnotów i wydawać na to pieniędzy. Również czas ładowania paliwa jest tak długi, że naładowanie tylko 1 paliwa trwa wiecznie.
EDYTUJ Nowa aktualizacja jeszcze bardziej utrudnia zdobywanie klejnotów, co sprawia, że aktualizacje są trudniejsze do zdobycia. Obniżka 20% na poziom. Nordcurrent niczego się nie nauczył z otrzymanych informacji zwrotnych. Ta aktualizacja wpływa na poprzednie miasta i poziomy, nie tylko na nowe miasto. Słaba forma.
Twój serwer przestaje działać przez większość czasu. Wtedy bardzo trudno jest zdobyć klejnoty i paliwo. Że trudno jest przejść na następny poziom bez paliwa.
To dobra, szybka gra, która może bardzo uzależniać. Jednak jest całkiem niemożliwe, aby oszczędzić tyle monet na 3 poziom, także myślę, że nie jest wystarczająco dużo diamentów. Ale ogólnie lubię grać dla zabicia czasu.
pobierz najnowszą wersję Gry Gotowanie Kawiarnia Restauracja Szef kuchni apk od Cooking Games & Restaurant Chef Games - najszybszy - darmowy - bezpieczny
Airplane Chefs - Strona główna | Facebook
Welcome to our restaurant and help us to revive this best restaurant ever! Jessie's Uncle, Bobby, is one of the best master chef in the world.
Gry planszowe · Gry zręcznościowe · Karty i gry karciane · Gry edukacyjne · Puzzle i układanki · Artykuły szkolne · Plecaki i torby szkolne · Tornistry
Ta gra mogłaby być lepsza, jeśli ilość benzyny potrzebna do gry jest mniejsza niż 10 lub jeśli uzupełniają się szybciej, ale nie, dzięki, była dobra, dopóki trwała, ale teraz ją odinstalowuję, nie warto czekać.
Warta 5 gwiazdek... ale ostatnio gra sprawiała mi wiele problemów. Uwielbiałem grać w tę grę, ale od kilku dni za każdym razem, gdy ją otwieram, zawsze pokazuje poziom 15, gdy już przekroczyłem poziom 31. To naprawdę tak denerwujące, że muszę w nią grać raz za razem od poziomu 15 za każdym razem, gdy ją otwieram. Gra jest taka fajna. Proszę, zrób coś w związku z tym🙏
Gra jest w porządku, ale po pierwszej linii lotniczej koszt aktualizacji gwałtownie wzrósł, wymagając wydania absurdalnej ilości klejnotów. Niewielka ilość klejnotów, które od czasu do czasu daje gra, po prostu nie wystarcza. IMHO, tylko złote monety powinny być używane do kosztu aktualizacji, a klejnoty można wykorzystać, aby zdobyć więcej monet dla tych, którzy chcą szybko śledzić swoje postępy.
Wyszukiwanie Steam
Crazy Chef: Food Truck Game jest Zręcznościowe Android App, z ponad 10 000 000+ instaluje, ... Pobieranie Airplane Chefs Dla Android.
Super gra trzeba szybko 😬!! Wszystko, co chcesz
Super polecam
Tak samo jak wszystkie inne recenzje. Dość rozczarowujące, gdy taka dobra gra w końcu się pojawia, ALE wraz z nią pojawiają się wysokie wydatki na grę. A kiedy myślisz, że to robisz? Dalej i w górę do następnego kraju? Źle grrr. 🤨 Za mało monet, ponieważ samoloty z poprzedniego kraju wyssały cały zysk🙄 Proszę podać więcej sposobów na zbieranie diamentów. Jak śpiewała Marilyn Munroe, 💎monds to najlepszy przyjaciel dziewczyny! Napraw kontrolki. Nie zawsze będą działać nawet po kilku pchnięciach.
Gry Symulacyjne online - Zagraj teraz za darmo
Bardzo dobra gra, bardzo konkurencyjna, jedynym problemem, jaki widzę na razie, jest to, że zdobywanie klejnotów w niektórych wyzwaniach jest prawie niemożliwe, chyba że wydajesz pieniądze, a ja nie zrobię tego lub nie zrobię tego w „grze”. Jeśli to będzie zbyt trudne, znajdę inną grę
На данный момент самым большим хитом студии является Cooking Fever - игра с ... На стенде Nordcurrent Odessa в рамках игровой конференции Games Gathering
uwielbiam tę grę.. jest świetna i czasochłonna.. jedynym problemem jest to, że wszystko kosztuje tak dużo, lepiej oszczędzaj swoje diamenty.
Badzior - Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce ...
... Resident Evil 5 · Darksiders · Game of Thrones · Oil Rush · Total War Shogun 2 · Slingo Ricochet · Flight Control Rocket · FIFA Street