Post by runsvertfaltturnpres on Feb 19, 2022 8:42:09 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch ištvermė ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Manau, kad ši programa erzina, nes siloso saugykla nuolat pilna ir už ją reikia mokėti! Taip pat man nepatinka, kad gaminiams kepti ir virti nereikia ingredientų. Kitaip grafika miela ir nesuprantu kodel sklype/žeme yra cirkas.
Žaidimui progresuojant darosi vis sunkiau gauti pinigų ir rubinų tęsti, be to, prašymas išplėsti, taip dažnai pražudo žaidimo nuotaiką.
Tai smagus žaidimas, kol baigsis deimantai ir saugykla. Per ilgai užtrunka gauti nemokamų deimantų. Tai greitai virsta mokamu žaidimu
Labai patiko
labai sušąla
labai labai blogas žaidimas .... jūs turite turėti pinigų, kad galėtumėte jį žaisti
Farm Town Village Build Story নৈমিত্তিক nwo
Puikiai
Per brangu už siūlomą turinį.
Aš gavau šią programą prieš 10 minučių ir man ji patinka! Priežastis, dėl kurios skyriau 4 žvaigždutes, o ne 5, yra ta, kad man patinka matyti visą savo ūkį iš karto ir jūs negalite nutolinti. Bet be to, tai puikus žaidimas.
tai gražu, bet man labai greitai pabodo. jokios misijos
Ši programa yra tokia nuostabi
Jūsų paskutinis atnaujinimas nėra naudingas Negaliu surinkti jokių įrankių ar visko, atnaujinkite žaidimą
Oho
Nepatenkintas žaidimas atnaujintas dabar, jis nebus įkeltas
Šiame žaidime prie nuotraukos pridedama laikraščio nuotrauka, tačiau šiame žaidime nėra laikraščio, panašaus į galvą, todėl turiu suteikti jam dvi žvaigždutes.
fantastiškas žaidimas, lengvas žaisti ir mielas
Šis žaidimas tikrai geras ir puikus aptarnavimas 👌🏻😊Man patinka šis žaidimas 🥰
ផារិន
ه خوب
Farm Town. ファームタウン: ハッピービレッジデイ ミニゲーム aqv
يس
Nepavyko suspėti pirkti naujų prekių. Labai sunku padaryti daugiau monetų. Atsikračiau jo.
malonu
man tai nepatinka
labai blogai
Tai įdomu, bet galiausiai tai sukelia daug problemų
Užsakymų lenta visada sako „atrakinta atlikus #!##!# užduotį“, net ir po 7 lygio. Taigi, aš negaunu jokio užsakymo!!
Sunku surinkti pinigus, tiek ilgai teko laukti, tada pardavimo prizas per mažas 😥
Mėgstamiausias ir amžinai žaliuojantis žaidimas...🙂
Aš taip pat jo žaidimą parsisiųsti ir ištrinti. tai priežastis ta, kad jo tvartas labai pilnas jo atnaujinimas į tvartą buvo tuščias.bet tvartas nebuvo tuščias jo toks pilnas. taigi sakau barn ne pilno atnaujinimo, prašome 🥺🥺🥺 Jo žaidimas 😊mėgstamiausias 😊. Man 👍 patinka👍 šis žaidimas, todėl linkiu patenkinti mano 🙏prašymą🙏 atnaujinti tvartą
Geras, bet ne LABAI geras
Žaidimas i,salt kartą
Farm Town Village Build Story Casual fjx
man patinka šis žaidimas
Nuo šiandienos atnaujinimo, kai paspaudžiu ant sunkvežimio, kad parduočiau prekes, nieko neįvyksta. Galiu apžiūrėti lentą, bet sunkvežimis niekur nevažiuos, net jei turiu visus reikalingus daiktus. Jau kurį laiką žaidžiu šį žaidimą, todėl žinau, kaip jis veikia.
Kas 60 sekundžių pasirodo skelbimas. Tai darosi gana šlykštu. Manęs nedomina „Snoop Dogg“ ar „black out Bingo“.
Man patinka grafika ir ji tokia priklausoma
Gražus žaidimas
Ne taip gerai
Šis žaidimas tiesiog nori reklamuoti netikrus daiktus.
LABAI GERAS ŽAIDIMAS, BET MONETŲ ŽAIDIMAS PRASIDEDA JIE NEDUOJA 1000 MONETŲ
man patinka šis žaidimas
Pradžioje eina lėtai
Žaidimas labai gražus. Man patinka žaidimas.
Man tai patinka dieną ar naktį, nesvarbu, kuriuo metu žaidžiu😃
Žaidimas labai greitai tampa labai nuobodus, nebent esate pasirengęs išleisti daug pinigų brangakmeniams / monetoms. Pinigai kaupiasi per ilgai, o sukurti bet ką užtrunka amžinai. Labai greitai baigiasi vieta saugykloje, o medžiagos, kurias reikia atnaujinti, yra užrakintos už pinigų išleidimą monetoms ar brangakmeniams. Žaidimas būtų gražesnis, jei būtų labiau subalansuotas. Gauti 15 monetų už daiktus, kurių gamyba užtruko iš viso 2 valandas, yra juokinga.
man patinka šis žaidimas
DRAGON VILLAGE - 드래곤 게임 시뮬레이션 asa
Sveiki, šis žaidimas yra nuostabus ir sudėtingas, man jis labai patinka
Ciftlik Farm™: Happy Day Gündelik xpp
negali žaisti, nebent perkate grynaisiais arba žiūrite reklamą nesibaigiantis - pašalinama!!!
Labai gražus žaidimas ir ūkininkavimas mano hobis
Laiko praleidimo žaidimas Hf Ch F F
Nauja sodinimo sistema daug geresnė, ačiū, kūrėjai! <3